O.-L.-Vrouw Hemelvaart Herdersem

Beweeg je fit
Als vervolg van onze 1ste succesvolle reeks ‘Beweeg je fit’ geven we een 2de reeks van 10 lessen met de heer Elio D’Hollander.
Volgende lessen zijn op maandag 24 september, 1, 8, 15 en 22 oktober en 12, 19 en 26 november om 20.30 uur in het Parochiaal Centrum.
We werken aan onze lenigheid en conditie in een opbouwend en haalbaar tempo. Inschrijven bij een KVLV-bestuurslid. Leden betalen voor de 10 lessen 30 euro, niet-leden: 40 euro en houders Uitpas aan kansentarief: 6 euro.

Kookles - Workshop Streetfood
Tegenwoordig wordt streetfood bereid met lekkere, verse ingrediënten en geserveerd vanuit de meest originele foodtruck. Maak zelf je ‘meals on wheels’ en geniet van originele snacks uit het vuistje. In deze workshop maken we een erwtensoep, croque met brie, pita pizza, witloofkoekjes, visburger, bananencupcakes, broodje chipolata …
Lesgeefster is Marleen Baeyens. Deze kookles gaat door op dinsdag 25 september 2018 en start om 19.30 uur in het Parochiaal Centrum.
Meebrengen: aardappelmesje, snijplank, schort en pannenlappen, keuken- en sponshanddoek. KVLV-leden betalen een voorschot van 5 euro, niet-leden: 7 euro en houders Uitpas aan kansentarief: 1,5 euro.
Graag inschrijven bij een bestuurslid ten laatste tegen 21 september 2018.